Despre noi

Hope Medical Center este o clinica privata cu profil Obstetrica Ginecologie, care are ca domeniu de activitate asistenta medicala ambulatorie. Clinica este gazduita intr-o clidire din zona de nord a Bucurestiului si se distinge ca un spatiu unic, prin atmosfera calda si eleganta. Fondata si administrata de Dr. Cioflan Horia, reprezinta materializarea experientei si viziunii acestuia.

Obiectivul centrului medical este asigurarea unei asistente medicale de specialitate in conditii moderne si civilizate. Misiunea noastră este să întâmpinăm fiecare pacient cu grijă, să ne asigurăm că este investigat şi diagnosticat corect, că este tratat complet, la timp şi profesionist.

Nu în ultimul rând, dorim să se simtă respectat si inconjurat de atentia pe care o merita în cadrul acestui centru medical. Pe scurt, dorim să oferim servicii medicale de calitate.Pacientele care se adreseaza clinicii vor gasi aici o asistenta medicala de cea mai inalta clasa. In aceasta clinica femeia este pusa in centrul preocupariilor sale, folosind pentru aceasta stiinta medicala dar si empatia.

Avem credinţa că medicina fără ajutorul tehnicii nu mai poate fi imaginată, dar că, fără omenie şi respect pentru valorile morale, aceasta rămâne doar o meserie.


Se ofera asistenta medicala specializata pluridisciplinara (obstetrica-ginecologie, imagistica, laborator).